Over DECO-FLOOR PARKETVLOEREN bvba

Over Deco-Floor

Zaakvoeder Stephan Coussens en zijn echtgenote Brigitte Delaere hebben reeds 15jaar ervaring in de parketbranche. Sinds 1997 werken zij samen voor DECO-FLOOR PARKETVLOEREN. Wat als een klein bedrijfje begon is gegroeid tot een referentie in de sector met internationale opdrachtgevers en klanten.

Uw parket of laminaatvloer wordt eigenhandig door de zaakvoerder gelegd, samen met een ervaren medewerker. Zo bent u er zeker van dat uw vloer deskundig en met de grootste zorg geplaatst en afgewerkt wordt.

Wanneer u vrijblijvend een bezoek brengt aan onze toonzaal, wordt u persoonlijk gehopen en geadviseerd door Brigitte. Haar uitleg en adviezen worden steeds op een deskundige maar vooral begrijpelijke manier gecommuniceerd. Omdat zij nu en dan meehelpt bij de plaatsing of afwerking van een vloer weet zij als geen ander hoe het eraan toe gaat op de werf. Daardoor is zij ook in staat om uw vragen over de praktische kant van plaatsingen en/of afwerkingen te beantwoorden.

Vakbekwaamheid, klantvriendelijkheid en professionaliteit worden hoog in het vaandel gedragen. Deze waarden worden onder andere bevestigd door ons lidmaatschap bij De Parketplaatsers.

Stephan en Brigitte kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in hun zaak, en delen graag hun ervaring met u bij het kiezen van uw parket- of laminaatvloer.

© 2012 DECO-FLOOR PARKETVLOEREN bvba | Tieltsteenweg 45, 8780 Oostrozebeke | Contact Decofloor logo