Onze services

Onze services

Naast de verkoop van vloeren bieden wij bij DECO-FLOOR PARKETVLOEREN verschillende andere producten en services aan, en dit voor zowel parket- als laminaatvloeren. Hieronder vindt u een overzicht.

U kunt ook via dit menu rechtstreeks gaan naar de service die u nodig heeft:

Verkoop

In onze zaak kunt u ook terecht voor de aankoop van:

Vochtschermen: Vochtschermen zijn nodig wanneer de chape nog niet voldoende droog is bij het plaatsen van de parketvloer. Er bestaan verschillende vochtschermen die aanbevolen worden naargelang de vochtigheidsgraad van uw chape.
Lijmen: Wij bieden u diverse soorten lijm aan, bestaande uit 1-component tot 2-componenten lijmen. De soort lijm is afhankelijk van het gebruik op verschillende ondergronden.
Olie: Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Lakken: Verkrijgbaar in mat en satin.
Boenwas
Plinten: Beschikbaar in verschillende grondstoffen en prijsklassen.
Onderhoudsproducten: Naargelang het type vloer en de afwerkingsmethode van de vloer bestaan er verschillende onderhoudsproducten. Dankzij ons ruime assortiment aan onderhoudsproducten kunnen wij u het meest geschikte onderhoudsproduct voor uw vloer bieden. Na de keuze van het product wordt bovendien met u persoonlijk de onderhoudsmethode en -tips overlopen.
Meer informatie over onze onderhoudsproducten vindt u hier.
Beschermviltjes TESA: Te kleven onder alle meubelpoten. Ze beschermen het parket tegen al te vlugge plaatselijk slijtage of spoorvorming. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.
Plastiekfolie (0,2mm): Enkel voor zwevende plaatsing. Tegen opstijgend vocht van een bestaande vloer of wanneer de chape nog niet voldoende droog is. De samengestelde parket- of laminaatvloer kan toch geplaatst worden mits er een plastiekfolie wordt gelegd tussen de chape en de foam (mousse).
Foam/mousse: Foam/mousse wordt gebruikt bij het zwevend plaatsen van een laminaatvloer of samengestelde parketvloer. Naargelang de prijs en kwaliteit bieden wij twee verschillende soorten aan.
Eind- en overgangsprofielen: Omdat uw zwevend geplaatste laminaatvloer of samengestelde parketvloer ruimte nodig heeft om uit te zetten, moet u gebruik maken van een eind- en overgangsprofiel.
Een eindprofiel sluit aan aan een stenen vloer. Een overgangsprofiel wordt geplaatst onder de deur.

Verhuur

Onze unieke verhuurservice biedt de doe-het-zelvers onder ons de mogelijkheid om hun parket- of laminaatvloer volledig zelf te plaatsen. Koop uw vloer en benodigdheden bij ons en huur ons materiaal om op zelfstandige basis uw vloer te plaatsen. Meer informatie over deze service? Klik hier.

Vochtmeting van de chape

Bij aankoop van een parketvloer komen wij, indien u dit nodig acht, het restvocht in de chape meten. Want vooraleer de parketvloer geplaatst kan worden, moet de chape voldoende droog zijn. Een chapemeting gebeurt als volgt: eerst voeren we een oppervlakkige vochtmeting uit op verschillende plaatsen in de kamer. Waar de vochtigste waarde is vastgesteld, wordt vervolgens een chapemeting met een carbidefles uitgevoerd. Hierbij wordt een gat gekapt om de vochtigheid van de chape net boven het plastiek te meten. Indien het vochtpercentage aan de normen voldoet, kan het parket geplaatst worden. Ligt het vochtpercentage te hoog, dan moet u parketplaatsing uitstellen of een vochtscherm aanbrengen.

TIP: Om het droogproces van de chape te versnellen kunt u uw verwarming tijdig aanzetten (indien mogelijk) en de kamer voldoende ventileren. Dit kan door een aantal ramen in het gebouw in kipstand te zetten. Een andere mogelijkheid is het huren van een bouwdroger, waarbij alle ramen dicht moeten blijven.

Herstel van bestaande parketvloeren

Heeft uw parketvloer een opfrisbeurt nodig ? Of bent u het slachtoffer van een waterlek?
Wij, DECO-FLOOR PARKETVLOEREN, kijken graag hoe we u kunnen helpen!

© 2012 DECO-FLOOR PARKETVLOEREN bvba | Tieltsteenweg 45, 8780 Oostrozebeke | Contact Decofloor logo